Ενημέρωση

Συνεχή επιστημονική ενημέρωση με τακτική συμμετοχή σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια, πρόσβαση σε διεθνή βιβλιογραφία και συμμετοχή σε επιστημονικά study clubs.

Σύγχρονη θεραπεία

Χρησιμοποιούμε τις δυνατότητες της οδοντιατρικής για να παρέχουμε στον ασθενή τεκμηριωμένη και σύγχρονη θεραπεία, που θα είναι ασφαλής, προβλέψιμη και με διάρκεια.

Τεχνολογία

Χρήση τεχνολογίας αιχμής, όπως διοδικό laser, ψηφιακή ακτινογραφία, φωτογραφία και οπτική μεγέθυνση, προσθέτει στην διαγνωστική ικανότητα και ακρίβεια επεμβάσεων ελαχίστης παρέμβασης.

Περιοδοντολόγος εν ώρα εργασίας 2

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑ

Το ιατρείο μας εξειδικεύεται στις διαφορετικές τεχνικές θεραπείας περιοδοντίτιδας (συντηρητική, χειρουργική, αναπλαστική, laser κά) με σκοπό τη διατήρηση των δοντιών. Η περιοδοντίτιδα είναι μια χρόνια, σιωπηρή ασθένεια που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια δοντιών. Η περιοδοντίτιδα μπορεί να αναχαιτιστεί και να διατηρηθούν τα δόντια στο στόμα, εφ’ όσον διαγνωσθεί έγκαιρα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Στο ιατρείο μας ακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στον τομέα της εμφυτευματολογίας και τα σύγχρονα θεραπευτικά πρωτόκολα. Χρησιμοποιούμε καταξιωμένα συστήματα εμφυτευμάτων Ελβετικής προέλευσης. Η προετοιμασία του ασθενή (πριν τη θεραπεία) και η διατήρηση του αποτελέσματος (μετά τη θεραπεία) είναι βασικό κομμάτι και προϋπόθεση για κάθε εμφυτευματική θεραπεία στο ιατρείο μας.

Περιοδοντολόγος εν ώρα εργασίας
Xαμογελαστή γυναίκα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Με την ομάδας μας παρέχουμε το φάσμα και τις δυνατότητες της αισθητικής οδοντιατρικής που ταιριάζει στην περίπτωσή σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ (ΟΥΛΟΠΛΑΣΤΙΚΗ)

Χρησιμοποιοώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνικές πλαστικής χειρουργικής, με την βοήθεια οπτικής μεγέθυνσης και σε κάποιες περιπτώσεις του λέιζερ, είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε αισθητικά προβλήματα που σχετίζονται με τα ούλα σας.

Περιοδοντολόγος εν ώρα εργασίας 2
Ιατρείο Εργασία

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΚΑΚΟΣΜΙΑ

To 80-90% των περιπτώσεων κακοσμίας στόματος οφείλεται στα μικρόβια του στόματος. Στο στόμα ζουν πάνω από 600 είδη μικροοργανισμών και πολλά από αυτά διασπούν τροφές και νεκρά κύτταρα. Η αντιμετώπιση βασίζεται στην διάγνωση του αιτίου και τη θεραπεία του.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΣΤΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

Τα τελευταία χρόνια η πρόοδος των μοσχευματικών βιοϋλικών και η εξέλιξη των χειρουργικών τεχνικών δίνουν την δυνατότητα ανάπλασης των περιοδοντικών ιστών σε ορισμένες περιπτώσεις.

Περιοδοντολόγος εν ώρα εργασίας
Περιοδοντολόγος Εμφυτεύματα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΣΤΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Πολλές φορές δεν υπάρχει επαρκές οστό για την ασφαλή τοποθέτηση των εμφυτευμάτων. Σε αυτήν την περίπτωση είναι αναγκαίο να δημιουργήσουμε το απαιτούμενο οστό κάνοντας ανάπλαση της γνάθου με οστικά μοσχεύματα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ LASER

Το laser χρησιμοποιείται στην οδοντιατρική περισσότερο από 20 χρόνια και σήμερα έχει καθιερωθεί σαν ένα πρόσθετο εργαλείο που βελτιώνει στην ποιότητα της θεραπείας σε πολλές οδοντιατρικές πράξεις.

Παρ όλο που δεν αντικαθιστά πλήρως τις κλασσικές μεθόδους θεραπείας (οι οποίες είναι δοκιμασμένες με μελέτες και εμπειρία δεκαετιών) προσθέτει στα ποσοστά επιτυχίας, στην ταχύτερη επούλωση και την άνεση του ασθενή.

Ιατρείο Εργασία

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Η διατήρηση του αποτελέσματος της θεραπείας και η αποφυγή υποτροπής είναι σημαντικότατη υπηρεσία του ιατρείου μας και ακρογωνιαίος λίθος σε οποιαδήποτε θεραπεία ή αποκατάσταση.