Ενημέρωση

Συνεχή επιστημονική ενημέρωση με τακτική συμμετοχή σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια, πρόσβαση σε διεθνή βιβλιογραφία και συμμετοχή σε επιστημονικά study clubs.

Σύγχρονη θεραπεία

Χρησιμοποιούμε τις δυνατότητες της οδοντιατρικής για να παρέχουμε στον ασθενή τεκμηριωμένη και σύγχρονη θεραπεία, που θα είναι ασφαλής, προβλέψιμη και με διάρκεια.

Τεχνολογία

Χρήση τεχνολογίας αιχμής, όπως διοδικό laser, ψηφιακή ακτινογραφία, φωτογραφία και οπτική μεγέθυνση, προσθέτει στην διαγνωστική ικανότητα και ακρίβεια επεμβάσεων ελαχίστης παρέμβασης.

Περιοδοντολόγος εν ώρα εργασίας 2

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑ

Το ιατρείο μας εξειδικεύεται στις διαφορετικές τεχνικές θεραπείας περιοδοντίτιδας (συντηρητική, χειρουργική, αναπλαστική, laser κά) με σκοπό τη διατήρηση των δοντιών. Η περιοδοντίτιδα είναι μια χρόνια, σιωπηρή ασθένεια που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια δοντιών. Η περιοδοντίτιδα μπορεί να αναχαιτιστεί και να διατηρηθούν τα δόντια στο στόμα, εφ’ όσον διαγνωσθεί έγκαιρα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Στο ιατρείο μας ακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στον τομέα της εμφυτευματολογίας και τα σύγχρονα θεραπευτικά πρωτόκολα. Χρησιμοποιούμε καταξιωμένα συστήματα εμφυτευμάτων Ελβετικής προέλευσης. Η προετοιμασία του ασθενή (πριν τη θεραπεία) και η διατήρηση του αποτελέσματος (μετά τη θεραπεία) είναι βασικό κομμάτι και προϋπόθεση για κάθε εμφυτευματική θεραπεία στο ιατρείο μας.

Περιοδοντολόγος εν ώρα εργασίας
Xαμογελαστή γυναίκα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Με την ομάδας μας παρέχουμε το φάσμα και τις δυνατότητες της αισθητικής οδοντιατρικής που ταιριάζει στην περίπτωσή σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΟΥ (ΟΥΛΟΠΛΑΣΤΙΚΗ)

Ορισμένες φορές το πρόβλημα στο χαμόγελο δεν οφείλεται στα δόντια αλλά στα ούλα (πχ. υποχώρηση ούλων ή υπερπλαστικά ούλα). Οι καταστάσεις αυτές μπορεί να δημιουργούν αισθητικά ή λειτουργικά προβλήματα (πχ. δυσκολία καθαρισμού). Η ειδικότητα της περιοδοντολογίας έχει αναπτύξει μικροχειρουργικές τεχνικές για την βελτίωση τέτοιων καταστάσεων που εφαρμόζουμε στο ιατρείο μας.

Περιοδοντολόγος εν ώρα εργασίας 2
Ιατρείο Εργασία

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΚΑΚΟΣΜΙΑ

To 80-90% των περιπτώσεων κακοσμίας στόματος οφείλεται στα μικρόβια του στόματος. Στο στόμα ζουν πάνω από 600 είδη μικροοργανισμών και πολλά από αυτά διασπούν τροφές και νεκρά κύτταρα. Η αντιμετώπιση βασίζεται στην διάγνωση του αιτίου και τη θεραπεία του.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΣΤΟΥ ΣΕ ΔΟΝΤΙΑ

Υπο προϋποθέσεις μπορεί να γίνει ανάπλαση οστού γύρω από δόντι που έχει προσβληθεί από περιοδοντίτιδα. Είναι μια μικροχειρουργική διαδικασία όπου χρησιμοποιείται η ειδική πρωτεϊνη αμελογενίνη (EmdogainTM).

Περιοδοντολόγος εν ώρα εργασίας
Περιοδοντολόγος Εμφυτεύματα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΣΤΟΥ ΓΙΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Στην, αρκετά συχνή, περίπτωση που δεν υπάρχει επαρκής χώρος για την άρτια τοποθέτηση εμφυτεύματος απαιτείται να γίνει ανάπλαση της περιοχής, κυρίως με χρήση οστικών μοσχευμάτων. Η οστική ανάπλαση γίνεται χειρουργικά ταυτόχρονα ή ξεχωριστά με την τοποθέτηση του εμφυτεύματος και βελτιώνει τις προϋποθέσεις μακροχρόνιας επιτυχίας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ LASER

Το laser χρησιμοποιείται στην οδοντιατρική περισσότερο από 20 χρόνια και σήμερα έχει καθιερωθεί σαν ένα πρόσθετο εργαλείο που βελτιώνει στην ποιότητα της θεραπείας σε πολλές οδοντιατρικές πράξεις.

Παρ όλο που δεν αντικαθιστά πλήρως τις κλασσικές μεθόδους θεραπείας (οι οποίες είναι δοκιμασμένες με μελέτες και εμπειρία δεκαετιών) προσθέτει στα ποσοστά επιτυχίας, στην ταχύτερη επούλωση και την άνεση του ασθενή.

Ιατρείο Εργασία

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Πολυετείς μελέτες στην Σκανδιαναβία έχουν δείξει ότι με τακτική προσωπική και περιοδοντολογική φροντίδα πολλά επιβαρυμένα δόντια μπορούν να διατηρηθούν. Αντίθετα, χωρίς τακτική διατήρηση του θεραπευτικού αποτελέσματος η μακροχρόνια πρόγνωση κάθε θεραπείας μειώνεται. Στο ιατρείο μας ακολουθούμε σύστημα υπενθύμισης (εφ’ όσον επιθυμείτε) για το επόμενο ραντεβου ελέγχου σε μεσοδιάστημα που εξαρτάται εξατομικευμένα από τις ανάγκες κάθε ασθενή.