Η Φιλοσοφία μας

Πρωταρχική μας κατεύθυνση

Βασισμένη στη Σουηδική φιλοσοφία, πρωταρχική κατεύθυνση του ιατρείου μας είναι η διάσωση των δοντιών και η αποκατάσταση του στόματος με  προβλέψιμες λύσεις που ικανοποιούν τις προσδοκίες του ασθενή και θα διατηρηθούν για πολλά χρόνια.

Για το σκοπό αυτό αφιερώνουμε όσο χρόνο χρειάζεται συζητώντας μαζί σας τις ανάγκες, δυνατότητες και εναλλακτικές λύσεις που ενδείκνυνται για την προσωπική σας περίπτωση. Η σημερινή Οδοντιατρική και Περιοδοντολογία προσφέρει πολλές δυνατότητες για τη διάσωση των δοντιών και πλέον δεν είναι λογικό ΄να χάνονται τα δόντια μετά από κάποια ηλικία΄.

Για να το επιτύχουμε αυτό βασιζόμαστε:

  1. Στην συνεχή επιστημονική ενημέρωση με τακτική συμμετοχή σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια, πρόσβαση σε διεθνή βιβλιογραφία και συμμετοχή σε επιστημονικά study clubs.
  2. Στην χρήση μόνο δοκιμασμένων και ασφαλών υλικών και εμφυτευμάτων, όπως αυτά που θα θέλαμε να χρησιμοποιηθούν στον εαυτό μας. Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε μόνο δοκιμασμένα εμφυτεύματα με ισχυρή επιστημονική έρευνα, όπως το Ελβετικό σύστημα εμφυτευμάτων της Straumann, πρώτο σε χρήση παγκοσμίως. Το στόμα είναι μέρος του σώματος και σκοπός μας είναι η παροχή ασφαλούς θεραπείας που θα διαρκέσει πολλά χρόνια με την κατάλληλη φροντίδα.
  3. Στην χρήση τεχνολογίας αιχμής, όπως laser, ψηφιακή ακτινογραφία, φωτογραφία και οπτική μεγέθυνση, που προσθέτει στην διαγνωστική ικανότητα και ακρίβεια επεμβάσεων ελαχίστης παρέμβασης.

Με αυτές τις βάσεις, χρησιμοποιούμε τις δυνατότητες της οδοντιατρικής για να παρέχουμε στον ασθενή τεκμηριωμένη και σύγχρονη θεραπεία που θα είναι: ασφαλής, προβλέψιμη και με διάρκεια.